بایدها و نبایدهای کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ

کافی است یک روز که از خانه بیرون میآیید به تابلوهای تبلیغاتی شهر نگاهی گذرا بیندازید، در میان انبوه بیلبوردها و بنرهای تبلیغاتی که روی آنها محصولات یا خدماتی را با استفاده از کمپینهای تبلیغاتی ارائه کردهاند تنها یک یا دو کمپین در ذهن شما ماندگار خواهد شد و این نشان میدهد که این نوع تبلیغات کمتر به هدف خود رسیده است. امروزه در ایران اینفلوئنسر مارکتینگ و شبکههایاجتماعی کمکم جا پای تلویزیون و بیلبوردها میگذارند و جای خالی تبلیغات خلاقانه و آزادانهتر را پر می کنند. جدای از اینکه تبلیغات اینفلوئنسری بستری را برای ارتباط دوسویه بین صاحبان محصول و کسب وکار با مصرفکنندگان آن را فراهم میکند یکی از ابزارهای موثر در تبلیغات خلاق در محیط اینستاگرام و توییترهم هست که در مدت کمی میتواند بیشترین تاثیر را روی ذهن مخاطب گذاشته و ناگهان یک برند ناآشنا را به یک آشنای همیشگی تبدیل کند. این در صورتی است که تمامی مراحل کمپین با درایت طراحان کمپین و حمایت اینفلوئنسرها و برندها پیش رود. نشانت می تواند با طراحی کمپینهای خلاق در حوزه اینفلوئنسر مارکتینگ رابطه دوسویه میان اینفلوئنسرها و برندها ایجاد کند و فرصت دیده شدن به برندها و اینفلوئنسرها را بدهد. اگر میخواهید نحوه نصب اینستاگرام را یاد بگیرید این مطلب را هم بخوانید.
برای تبلیغات در اینستاگرام، همکاری با اینفلوئنسرها و رشد پیج اینستاگرام به واتساپ ما پیام دهید. 👇🏼📱
👈🏼 مشاوره و سفارش کمپین 👉🏼کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ دقیقا چیست؟
حال اگر بخواهیم توضیح دقیقتری درباره کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ داشته باشیم باید بگوییم که معمولا کسب و کارها با استفاده از اینفلوئنسرها سعی میکنند روی تصمیم و رفتار مخاطب تاثیر بگذارند و محصولات و خدماتشان را معرفی کنند.
بیشتر بدانید: بهترین سایت کسب درآمد از اینستاگرام
اینفلوئنسری که محصول یا خدمتی را معرفی میکند باید خیلی خوب آن را بشناسد و مزیتهای استفاد از آن را بداند و به مخاطب منتقل کند تا آنها را تشویق به خرید یا استفاده از آن محصول کند که در این مورد استفاده از تجربههای شخصی اینفلوئنسرها بسیار مهم است. در واقع کمپین اینفلوئنسرمارکتینگ روشی برای بازاریابی هستند که میتوانند به صورت تصاعدی و ناگهانی فروش محصول یا خدمتی را به کمک اینفلوئنسرها بالا ببرند و یا آن را سر زبانها بیندازند. این روش در سالهای اخیر در ایران طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده و در مواردی نتایج درخشانی را رقم زده است. در این کمپینها معمولا افراد تاثیرگذار و محبوب، مخاطبان را دعوت به استفاده از محصول یا خدمات میکنند. به طور مثال اینفوئنسرها به طور مستقیم محتوای تولید شده را از طراح برند گرفته و در صفحه خود منتشر میکنند و یا با توجه به خلاقیت خودشان درباره آن محصول محتوایی تولید میکنند و آن را انتشار میدهند. آز آنجا که اینفلوئنسرها مخاطبانی دارند که به دلایل مختلف مانند زیبایی، نوع پوشش، خلاقیت در عکاسی، نوشتن متنهای تاثیرگذار و…آن ها را دنبال میکنند و علاقه ی شخصی به محتوای تولید شده توسط آن ها دارند تبلیغ یک محصول یا خدمت از سوی آن ها فرصت خوبی برای دیده شدن و تاثیرگذاری بالا است.
چرا کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ؟
این کمپین ها معمولاً در فاصله های زمانی کوتاه اجرا می شوند که غالباً 2 تا 4 هفته طول میکشند. برندها معمولا دلایل مختلفی را برای استفاده از این کمپینها دارند که یکی از مهمترین آنها معرفی محصولات و یا خدمات جدیدشان است. در کنار آن به فروش محصولات دیگرشان هم اضافه می شود و مخاطب با آگاهی از خصوصیات محصول اقدام به خرید و یا استفاده از دیگر محصولات و یا خدمات آن شرکت میکند. ورود به بازارهای جدید و افزایش فروش هم در همین بازه زمانی ممکن است اتفاق بیافتد. این در حالی است که اینفلوئنسرها با محتوای تولیدی مخاطب را ترغیب به استفاده و یا خرید میکنند. یکی از کارهای مهمی که طراح این کمپین ها انجام میدهد تعیین استراتژی برند در فضای دیجیتال، مدیریت محتوای تولید شده توسط اینفلوئنسرها و بررسی آمارها و ارقام بدست آمده از کمپین و تحلیل آن است.
مدتی پیش مقالهای در Media post منتشر شد که در آن به اهمیت و نقش اینفلوئنسرها اشاره شده بود. در این مقاله آمده است انسانهای بین ۱۸ تا ۳۴ سال، به اینفلوئنسرها و حرفها و توصیههای آنها توجه میکنند. همچنین طبق پژوهشهایی که McKinsey & Company انجام داده است، اکثر خریدهای آنلاین در نتیجه کامنتهایی است که زیر محتوای تبلیغاتی اینفلوئنسرها در کمپین ها مطرح میشود و خریدار را وادار به استفاده از آن میکند. از آنجا که کمپینهای اینفلونسرمارکتینگ هدف گذاریهای دقیقی در اجرا دارند میتوانند به ایجاد اعتماد در بین مشتریان کمک کرده و به بیشتر شدن میزان فروش محصول و جذب مخاطبان منجر شود. با مشخص کردن استراتژی نهایی کمپین میتوان بودجه مورد نیاز، فرمت محتوا برای کمپین، مخاطبان هدف، رسانههای مرتبط و … را نیز مشخص کرد.
اثربخشی کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ
معمولا هر کدام از کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ برای یک جامعه مخاطب طراحی میشوند و این به دلیل بالا بردن تاثیرگذاری آن است البته موفقیت بیشتر در این است که بتوان در کنار آن افراد دیگر جامعه را با این کمیپنها آشنا کرد و به طور خودجوش آنها را وارد این چرخه تبلیغات محصول و یا خدمات مورنظر کرد. میزان بازدید از کمپین، میزان نتیجه و اثربخشی، میزان علاقمندی ها، میزان کلیکها، افزایش حامیان و در نهایت میزان فروش، محبوبیت و تاثیرگذاری یک کمپین را به نمایش میگذارد. یکی دیگر از موارد مهم در طراحی کمپین های اینفلوئنسرمارکتینگ شناخت نیازهای شرکتی است که درخواست ایجاد کمپین را داده است. بعضی شرکتها میخواهند تعداد فالوورهای خود را بالا ببرند یا فروش خود را زیاد کنند و یا خود را به جامعه بالاتری برای ارائه خدمات تخصصی معرفی کنند که این موضوع مهم باید در طراحی کمپینهای اینفوئنسرمارکتینگ به خوبی در نظر گرفته شود. به نمایش گذاشتن سبک زندگی سلبریتیهایی که از محصولات یا خدمات یک برند استفاده میکنند یکی از راههای قدیمی و تاثیرگذار است.
تبلیغات در اینستاگرام چگونه است؟
انواع کمپینهای اینفوئنسرمارکتینگ
کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ انواع مختلفی دارند که هر کدام بنا به مشخصات کالا و خدمت قابل ارائه برای ایجاد حس رغبت به خرید در مخاطب ایجاد میشوند.
- هدیه دادن (Giveaway)
هدیه دادن یا مسابقه در اینفلوئنسر مارکتینگ برای معرفی خدمات و یا معرفی کالاهایی است که برند مورد نظر، قصد فروش آنها را دارد. طراح کمپین از اینفلوئنسر میخواهد تا در صفحه خود یک مسابقه طراحی شده را راه بیندازد و به گونهای فالوورها را در این مسابقه شرکت دهد و به آنها هدیههای ارزشمندی بدهد که از سوی برند و با کمک طراح کمپین فراهم شده است. این هدیهها رایگان هستند و بر اساس خلاقیتی که در طراحی مسابقه به کار برده میشود، تاثیرگذاری متفاوتی دارند. از سوی دیگر میتوان در این نوع کمپینها مخاطبان همیشگی را پیدا کرد چون برای دریافت هدیهها باید ایمیل یا راه ارتباطی خود را به اینفوئنسر بدهند و از این طریق میتوان آنها را در کمپینهای دیگر شریک کرد و به مشتری دائمی تبدیل کرد. در این روش فالوورهای اینفلوئنسرها با منشن کردن افراد دیگر در معرفی خدمات یا کالا آمار بالایی را رقم خواهند زد.
- کد تخفیف یا بازاریابی وابسته (Affiliate Marketing)
رایجترین کمپینی که اغلب شرکت های طراح کمپین از آن استفاده میکنند همین کمپین کد تخفیف یا بازاریابی وابسته است. در این کمپین اینفلوئنسر باید انگیزهای قوی را برای مخاطب ایجاد کند تا ترغیب به خرید شود و در کنار آن از سبدهای تخفیفی هم استفاده کند. این هدف از طریق یک کد تخفیف منحصربهفرد که اینفلوئنسر در اختیار فالوورهای خود قرار میدهد اتفاق میافتد. کدهای تخفیف باید به اندازه ای چشمگیر باشند کاربران به محض دیدن اقدام به خرید کنند و بلافاصله شور خرید کردن را در آنها راه بیندازد. معمولا کدهای تخفیفی که خیلی خوب میان کاربران معرفی و استفاده میشوند را میتوان برای محصولات دیگر هم تکرار کرد و از نتایج خوب آن بهره برد. در این نوع کمپین ممکن است پرداخت شما به اینفلوئنسر بر اساس کمیسیون و درصدی از فروش باشد که انگیزه بیشتری برای اینفلوئنسر ایجاد کند
- بلاگپست با حمایت مالی (محتوای اسپانسردار)
یکی دیگر از انواع کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ تولید محتوا توسط اینفلوئنسر اما با حمایت مالی برند است، معمولا در قالب پست است و اینفلوئنسرها آن را در پیجهایشان منتشر میکنند. در نوع دیگر آن بلاگرها پستهایی را با خلاقیت خودشان در صفحهشان منتشر میکنند که می تواند از نظرات شخصی و یا تجربهای که با آن محصول یا برند داشتهاند نشات بگیرد. در این محتواها برای محصول یا خدمات معرفی شده ارزشآفرینی میشود. بلاگپستها در سرچ گوگل به خوبی دیده میشوند و عمر محتوایی شان بالاست.
- کمپین وایرال (Theme/Hashtag)
در این نوع کمپین که در ایران هم زیاد نمونه های آن را دیده ایم یک تم یا یک نوع محتوای با هشتگ مخصوص وایرال می شود و به سرعت منتشر می شود. در این نوع کمپین ها تمرکز اصلی روی یک موضوع یا هشتگ خاص است که مخاطبان را با پیام خودش درگیر می کند بخصوص اگر کمپین شما موفق باشد و اورنس خوبی ایجاد کند. نشانت متخصص راه اندازی کمپین وایرال در اینستاگرام است.
- سفیر برند (همکاری بلند مدت)
سفیر برند شخصی است که قدرت تاثیرگذاری بیشتری نسبت به اینفلوئنسرهای اینستاگرام دارد و در فضای خارج از اینستاگرام و بین مردم شناخته شده است. شاید اگر بخواهیم معنای دقیق تری به آن بدهیم یک سلبریتی است. او تبلیغات برند شما را انجام می دهد و با این کار به افزایش آگاهی و فروش برند شما کمک می کند. سفیر برند به معنای تجسم واقعی ارزشها و داشتههای برند است پس در انتخاب آن باید خیلی دقت کرد زیرا محبوبیت آن باعث محبوبیت شما می شود و برعکس طرد شدن آن باعث می شود نام بدی هم از محصول شما به جای بگذارد. سفیر برند یکی از استراتژیهای موثر در کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ است که باعث تقویت روابط مشتری و محصول و خدمات میشود و مخاطبان زیادی را برای خرید و مصرف بیشتر تحت تأثیر قرار میدهد. وجود سایت هایی مثل نشانت باعث شده براحتی بتوانید سفیر برند مناسب پیدا کنید. نشانت با همکاری سلبریتی ها برندسازی خوبی در قالب این نوع از کمپین انجام می دهد.
- تولید محتوای اینفلوئنسر (Takover)
در این روش با انتخاب اینفلوئنسر مناسب و طی هماهنگی با اینفلوئنسر مدتی اکانت اینستاگرام خود را در اختیار اینفلوئنسر قرار می دهید و او با توجه به خلاقیت خودش محتوایی را در غالب پست، استوری و لایو تهیه میکند و در اینستاگرام شما منتشر می کند و تولید محتوای شما را به عهده می گیرد. این اتفاق بصورت برعکس نیز می تواند باشد یعنی میتوان برای مدتی مشخصی صفحه یک اینفلوئنسر را برای معرفی یک برند اجازه کرد و در آن از تجربیات یک سفر یا استفاده از یک محصول یا خدمات گفت.
استراتژی تولید محتوا در اینستاگرام
- تبلیغات بنری در اینفلوئنسر مارکتینگ
در این کمپین که نسبت به بقیه هزینه کمتری هم دارد یک بنر توسط برند آماده میشود و اینفلوئنسرها آن را در استوری یا پست استفاده میکنند.
- بررسی محصول
این یکی از روشهایی است که با هزینه کمتر موفقیت بالایی دارد. در این کمپین برندها با هماهنگی طراح کمپین محصولات یا خدمات مورد نظرشان را به اینفلوئنسرها هدیه میدهند و اینفلوئنسرهایی که به طور تخصصی در این زمینه فعالیت دارند آن ها را بررسی میکنند. در میان این مقایسهها محصولات مختلف معرفی می شوند. با استفاده از این روش خدمتی به آنها هدیه می دهید تا در ازای آن تجربیات شخصیشان را در صفحهشان منتشر کنند.
- دعوت به برنامه یا همایش
معمولا برندهای مختلف برای معرفی جشنها و برنامههای خود می توانند از اینفلوئنسرهای مرتبط برای حضور در مراسم دعوت کنند. یکی از خوبی های این نوع کمپین اطلاع رسانی مراسم توسط خود اینفلوئنسر است و از طرف دیگر مخاطبان علاقمند مراسم هم در بین فالوورهای اینفلوئنسر پیدا می شوند. با نشانت شما براحتی می توانید ایونت خود را پرسروصدا برگزار کنید.
برای تبلیغات در اینستاگرام، همکاری با اینفلوئنسرها و رشد پیج اینستاگرام به واتساپ ما پیام دهید. 👇🏼📱
👈🏼 مشاوره و سفارش کمپین 👉🏼ویژگی های کمپین موفق اینفلوئنسر مارکتینگ
همهی ما در طول روز ساعت های زیادی را به دیدن عکسها و خبرها در اینستاگرام اختصاص می دهیم. این درحالی است که شبکههای اجتماعی دیگر هم جذابیت خودشان را دارند اما میزان فراگیری اینستاگرام به دلایل مختلف که یکی از آنها عدم فیلترینگ است. در تحقیقاتی که روی مخاطبان شبکه اجتماعی اینستاگرام انجام شده معلوم شد ۷۰ درصد کاربرانی که محصولات را در پیجهای اینستاگرام میبینند همان موقع اقدام به خرید آن میکنند. پس ظرفیت این شبکه اجتماعی برای مارکتینگ و به ویژه کمپینهای اینفلوئنسرمارگتینگ بسیار مناسب است. اما راهاندازی یک کمپین موفق اینفلوئنسر مارکتینگ نیاز به فاکتورهایی دارد که به طور خلاصه در نحوه ی اجرا به آن اشاره میکنیم.
نحوه اجرا کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ
در مرحله اول باید اهداف بازاریابی و نوع مخاطبی که قرار است در این کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ هدف قرار گیرند مشخص شود. بعد نوبت به مهترین مرحله می رسد یعنی انتخاب اینفلوئنسرهای مناسب که نقش اصلی را در موفقیت یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ ایفا می کند. یادتان باشد هزینهها و خصوصیات فردی اینفلوئنسرها را در انتخاب آنها در نظر بگیرید. در کنار آن ایدههایی که برای تعریف برند دارید بسیار اهمیت دارد. شاخصهای عملکردی یا همان (KPI) در کنار برآورد هزینهها به ازای مشارکت (CPE) همچنین (CPO) که معیار نصب اپلیکیشن موبایل است را باید در نظر گرفت.
در کمپینهای موفق معمولا تمرکز اولیه روی مشتریان برند است که میتوانند مشتریهای جدید را به همراه داشته باشند. اینکه در کدام مرحله از خرید چه پیامی باید به مخاطبان داده شود بسیار مهم است و این بخش باید با استراتژی نوشته شود. اینفلوئنسرها باید محصول را استفاده کرده باشند و یا به طور کامل از خاصیتها و ویژگیهای آن بدانند تا بتوانند به خوبی پیام محصول را منتقل کنند و روی ویژگیهای مثبت محصول مانور دهند. برندها و کسب و کارهای موفق می توانند با کمک رسانهها و شبکههای اجتماعی و ترکیب راهکارها و رویکردهای مختلف یک کمپین موفق ایجاد کنند. بازگشت سرمایه و سودی که از میزان مشارکت مخاطبان برای آنها میماند به استراتژی شرکتی که کمپینها را طراحی میکند بستگی دارد. بسیاری از شرکتهای تولید محتوا و سازنده کمپینهای اینفلوينسر مارکتینگ روی افراد مشهور و یا دوستان خود برای حمایت از کمپین حساب میکنند این درحالی است که میزان مشارکت مخاطبان در این کمپین باید ازکمپین های شرکتهای رقیب بیشتر باشد و این به تنهایی فقط با مشارکت دوستان امکانپذیر نیست. دقت داشته باشید مشارکت مخاطبان در کنار هزینه ای که صرف جذب این مشارکت می شود با هم معیار مناسبی برای سنجش شاخص عملکرد (KPI) است.
این چندمین بار است که به این موضوع اشاره میکنیم اما واقعا اهمیت فراوانی دارد. در مرحله بعدی بودجه و شاخصهای کلیدی عملکرد (KPIs) مهم است. طراحی هشتگ مناسب از ویژگی های دیگر کمپینهای اینفلوئنسرمارکتینگ است.
موفق ترین کمپین های اینفلوئنسر مارکتینگ
کمپین قهوه آزارا AZERA Intenso Espresso

شرکت نستله برای راهاندازی آخرین خط تولید قهوه خود در بازار سوییس با ۱۰ اینفلوئنسر برجسته از دسته سبک زندگی و فشن وغذا همکاری کرد تا پیام خود را به مخاطبان علاقمند به قهوه، خوراک و مد و سبک زندگی برساند و نتیجه آن بسیار موفق و رضایتمند بود. اسم این کمپین AZERA Intenso Espresso بود. این کمپین در کارگاه یک باریستا برگذار شد و از اینفلوئنسرها خواسته شد طبق رسپی شروع به تهیه قهوه کنند. استوری هایی که اینفلوئنسرها در خلال تجربههای شخصی خود از نستله منتشر می کردند به شدت تاثیرگذار بود طوری که توانست بیش از ۶۵۰۰۰۰ بازدید و بیش از ۴۱۰۰۰ لایک را ایجاد کند و ۲۱۲٪ بازدیدها بیشتر از حد پیش بینی شده بود.
کمپین جواهرات Bejeweled

سازندگان این بازی در تلاش برای نصب بیشتر این بازی با چند اینفلوئنسر همکاری کردند. قسمت اول این کمپین با فیلمهایی در یوتیوب منتشر شد که در آن مردم، اینفلوئنسرها و مشهورترین سگ اینستاگرام Jiffpom را نشان می داد. در نیمه دوم این کمپین، تأثیرگذارانی چون دیوید لوپز و کویا وب قرار داشتند که عکسهایی از خودشان در حال بازی Bejeweled و با هشتگ #shinyplace منتشر کردند. این کمپین باعث شد رتبه بازی 520 پله بهتر شود و در صدر برنامه های اپل در امریکا قرار گیرد.
منوی زمستانی Youfoodz

هنگامی که این شرکت غذای تازه استرالیایی می خواست منوی زمستانی خود را رونمایی کند، از ۸۱ نفر از تاثیرگذارترین اینفلوئنسرهایی که در زمینههای بهداشتی، تناسب اندام و دسته های غذایی فعالیت میکردند استفاده کردند. در پایان این کمپین ۱۶۷ محتوای تولید شده به وسیله اینفلوئنسرها توانست با قدرت تمام منوی زمستانی این برند را معرفی کند و 507 هزار ایمپرشن و نزدیک به 70 هزار اینگیجمنت ایجاد کند. به طور کلی، این کمپین در معرض نمایش بیش از 1.5 میلیون کاربر در اینستاگرام و فیس بوک قرار گرفت.
ژله هارتلی

Hartley’s Fruit، یک برند معروف مربا و ژله در انگلستان است که برای معرفی محصول رژیمی خود در این کمپین از ۱۰۴ اینفلوئنسر اینستاگرامی استفاده کرد. این ژلههای رژیمی برای زنان ۲۵ تا ۳۴ سال بازاریابی شد. زنانی که زیبایی و تناسب اندام بیشتر برایشان مهم بود. آنها در ماه ژانویه این کمپین را اجرا کردند تا در سال نو از قابلیت های شعارهایی با نام زندگی نو استفاده کنند. هارتلی ژله جدید خود را به اینفلوئنسرهای فیتنس و ورزشکار بالای 10 هزار فالور فرستاد که پست های تولیدی آنها تعداد دنبال کنندههای هارتلی را طی کمپین دوبرابر کرد و اینگیجمنت 146% را برای آنها به ارمغان آورد.
اشتباهات رایج در پیاده سازی کمپین های اینفلوئنسر مارکتینگ
دلایل زیادی وجود دارد که می تواند یکی از عوامل شکست یک کمپین اینفلوئنسرمارکتینگ باشد. اما بزرگترین دلیل آن شاید هماهنگ نبودن اینفلوئنسرها با هم و انتخاب نادرست آنها باشد که باعث از بین رفتن تمام زحمات یک کمپین میشود. در اینجا به چند دلیل شکست در کمپین ها اشاره میکنیم. راستی اگر بدنبال اطلاعات بیشتر درباره تگ کردن در اینستاگرام هستید این مقاله را هم در بلاگ نشانت بخوانید.
- هدف قابل انتقال مشخصی ندارید
هدف خود را از کمپین مشخص نکردهاید. اینکه هدفتان معرفی یک محصول است یا اینکه میخواهید فروش را بالا ببرید؛ این دو هدف کمی از هم جدا هستند و هر کدام برنامه ریزی های دقیق خودشان را می خواهند.
- اینفلوئنسر مناسب انتخاب نمیکنید
گاهی انتخاب یک اینفلوئنسر کم فالوور اما دقیق و با محتوای مرتبط از یک اینفلوئنسر گران و پرفالوور بیشتر جواب می دهد. اینفلوئنسری که از ظرفهای یکبار مصرف زیاد استفاده میکند نمیتواند جزوی از یک کمپین محیط زیستی باشد. اینکه یک اینفلوئنسر چقدر در یک کمپین مشارکت میکند مهمتر از تعداد فالوورهایش است.
- تمام شبکه های اجتماعی را امتحان نمیکنید
برای یک کمپین باید از ظرفیت تمام شبکههای اجتماعی استفاده کرد چون هر کدام به گونهای متفاوت اهداف و ارزش گذاریهای کمپین را به مخاطب منتقل میکند. به طور مثال تبلیغات اصلی برند را در اینستاگرام بارگذاری کنید و در شبکههای اجتماعی دیگر به گونهای استفاده کنید که تنها نامتان را بر سر زبانها بیندازد.
- به اینفلوئنسرها قدرت خلاقیت نمیدهید
گاهی انتخاب یک پست یا نگارش یک متن زیبا از تجربیات شخصی توسط اینفلوئنسرها میتواند در بازدهی بیشتر کمپین نقش درخشانی داشته باشد. نشانت با ایجاد چنین فضایی این کار را برای کمپین شما آسانتر و دقیقتر میکند.
- مخاطب را دست کم میگیرید
در بعضی از کمپینها به وضوح از کلمات جملات و یا طرحهایی استفاده میشود که برای مخاطب ساده انگارانه و یا سطحی است. این طور کمپینها نه تنها اقبالی به دست نمیآورند بلکه به برندها ضربه هم می زنند. همچنین وقتی قرار است تبلیغات کنید این را به مخاطبتان بگویید مثلا هنگامی که او یک گزارش یا یادداشت جدی را در روزنامه میخواند و ناگهان با تبلیغات مواجه میشود! بهتر است این را از اول برای او روشن کنید.
- محتوای پیامهای تبلیغاتی خود را معلوم نمیکنید
اینفلوئنسرها برای انتقال پیام باید هماهنگ باشند. سابقه آنها در صفحهشان بسیار مهم است. حتما قبل از پیشنهاد کاری به پروفایل آنها سر بزنید. سعی کنید برای تولید محتوایی که برای برندها انجام میدهند با طراح کمپین خود هماهنگ باشند.
آمارهایی درباره هزینه و اثربخشی کمپینهای اینفلوئنسری
در خبرها آمده است تبلیغات اینفوئنسر مارکتینگی میانگین بازگشت سرمایهای در حدود ۱۱ برابر تبلیغات تلویزیونی دارند. برای مثال هزینه ۱۵ ثانیه تبلیغ در برنامههای پرمخاطب تلویزیون که ۱۰ میلیون نفر مخاطب داشته باشند، نزدیک به ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیون تومان است و چنین تبلیغی در اینستاگرام تنها یک دهم تبلیغ تلویزیونی هزینه دارد. از طرف دیگر کاربران شبکههای اجتماعی ۵ برابر بیشتر از تبلیغات تلویزیونی محصولات معرفی شده در اینستاگرام را خریدهاند. آمارهای ایالات متحده نشان میدهند که ۴۰ درصد افراد بعد از دیدن استوریها و پستهای اینستاگرامی در کمپینها خیلی زود محصولات را خریدهاند. اینستاگرام اعلام کرد که تعداد کاربران بخش استوری این سرویس از مرز ۱۵۰ میلیون کاربر عبور کرده و از این رو این کمپانی نمایش تبلیغات شامل عکس و ویدیوهای کوتاه را در این بخش آغاز کرده است. بر اساس اطلاعات ارائهشده، در این بخش عکسهایی با طول ۵ ثانیه و ویدیوهایی با طول ۱۵ ثانیه با قابلیت رد شدن از آنها برای کاربر نمایش داده خواهد شد. اینستاگرام همچنین امکان نمایش آمار و ارقام تحلیلی از بخش Stories در مورد میزان بازدید، تأثیرگذاری و همچنین عدم مشاهده برای اکانتهای بیزینس را فراهم خواهد آورد.
به عنوان یک اینفلوئنسر، شرکت در کمپینهای گروهی اینفلوئنسرمارکتینگ چه کمکی به من میکند؟
با شرکت در این کمپینها میتوانید با تعداد زیادی از برندها ارتباط برقرار کنید و درآمد داشته باشید. ایجاد ارتباط با اینفلوئنسرهایی که در حوزههای مختلف فعالیت میکنند نیز از نتایج شرکت در این کمپینهاست.
برای تبلیغات در اینستاگرام، همکاری با اینفلوئنسرها و رشد پیج اینستاگرام به واتساپ ما پیام دهید. 👇🏼📱
👈🏼 مشاوره و سفارش کمپین 👉🏼کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ کمک گرفتن از یک یا چند اینفلوئنسر در راستای اهداف بازاریابی برند است ایجاد موجی در شبکههای اجتماعی با هدفهایی چون شناساندن یک برند به مخاطبان و یا معرفی یک محصول جدید از یک برند در قالب ایدههای جدید.
KPI ها! فقط بازدید یا لایک یا نرخ درگیری به تنهایی نمی تواند فاکتور درستی برای اندازه گیری موفقیت یک کمپین باشد. هزینه هر کدام از این KPI ها باید بصرفه تمام شود.
برای هر میکرواینفلوئنسر (100 هزارتومان و بیشتر) و ماکرو اینفلوئنسر (1 میلیون تومان و بیشتر) در نظر بگیرید اما معمولا در کمپینها مخصوصا در سایت نشانت این مبالغ کمتر میشود همچنین این مبلغ بستگی به بودجهای که برند مورد نظر برای تبلیغات خود در نظر گرفته است دارد.
دادن هدیههای تبلیغاتی، مسابقه، تیک اور و تولید محتوای اینفلوئنس، وایرال کردن هشتگ و تم، سفیربرند، منشن کردن زیر پستها و …
تعیین هدف، برنامه ریزی، تعیین بودجه و طراحی کمپین، که میتوانید تمام مراحل را با سایت نشانت براحتی طی کنید و کمپین موفق اینفلوئنسر مارکتینگ داشته باشید.